SCHIP-therapie

Met ruzie uit elkaar gaan wil eigenlijk niemand. Toch komen we het maar al te vaak tegen. Toegegeven het is ook best lastig, als je lief en leed met elkaar hebt gedeeld en op een punt van inzicht bent gekomen dat het zo niet langer kan. Als de emoties hoog zitten en ook verdriet zijn plek eist, is het in de praktijk lastig om tot afspraken te komen. Op dat soort momenten is het fijn om terug te kunnen vallen op ons kantoor en dan in het bijzonder op Marina; zij is gecertificeerd SCHIP*-behandelaar en aangesloten bij de Vereniging van SCHIP-behandelaren.

Wat houdt SCHIP-therapie in? SCHIP-therapie is een postrelationele therapie waarbij (ex)-partners weer leren naar elkaar te luisteren en met elkaar de verbinding aan te gaan. Bij stellen waar de pijn diep zit, kan dit heel goed helpen om een meer dan vervelende vechtscheiding te voorkomen. Dat is niet alleen belangrijk voor een goede afronding van jullie relatie, maar ook als je samen kinderen hebt die hier natuurlijk ook niet om hebben gevraagd.

Heb je vragen?

Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226-748048) of stuur jouw vraag via het contactformulier.

* Meer algemene informatie is hier te vinden.