Robin Smit

Robin Smit, de nieuwste aanwinst bij Molenaar & Hermes, heeft zich vanaf augustus 2023 bewezen als een waardevolle aanwinst. Robin is doortastend, leergierig en empathisch.

Na het afronden van haar Bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid in Leiden, voegde ze nog een Master Straf- en Strafprocesrecht toe aan haar arsenaal, die met succes in 2022 is afgerond. Eerder heeft zij ervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie, maar de wens om advocaat te worden bleef roepen en de stap naar ons kantoor was dan ook een logische. Robin kan zich met hart en ziel storten op uw zaak.

Tijdens haar studie heeft zij er bewust voor gekozen om zich te verdiepen in het personen- en familierecht. Dit rechtsgebied is vaak een emotionele aangelegenheid. Robin verliest dit persoonlijke proces nooit uit het oog. Maar ook voor andere zaken, zoals burenrecht en civiele vorderingen, kunt u prima bij Robin terecht.

Dus, als u op zoek bent naar een gemotiveerde advocaat die niet alleen uw zaak behandelt maar er ook een bijna persoonlijke missie van maakt, is het tijd om Robin te ontmoeten. Ze staat u graag te woord in het Nederlands of Engels.