Referenties

Anoniem

Ik wil mr. Seen bedanken voor al haar hulp omtrent een verzoek tot kinderalimentatie. Heel fijn hoe snel zij reageerde op al mijn vragen en hoe goed zij mij adviseerde. Ik hoop dat het niet meer nodig hoeft te zijn, maar mocht dat wel het geval zijn kom ik zeker weer bij haar terug.

S. Derksen, Alkmaar

Ik heb een scheidingsmediation gedaan bij Marina Molenaar en ik wil haar een enorm compliment geven. Wat is zij goed! Ondanks dat ik in mijn boosheid zat, heeft zij het in goede banen weten te leiden. Petje af! Het was zeker niet makkelijk maar alles is zo goed als afgehandeld. Ik zal haar zeker aanraden bij diegenen die het nodig mogen hebben.

Bert Wilms, Castricum

Ter zake kundig, oprecht sympathiek, begripvol doortastend en oplossingsgericht. Zo heb ik Marina Molenaar leren kennen in een 2,5 jaar durende echtscheidingsprocedure. Top Familierecht advocaat.

M. Bakkum

Als ik het over rmijn advocaat heb, dan praat ik wel eens over mijn pitbull. Niet omdat ze er zo gevaarlijk uit ziet, maar omdat ze haar tanden er zo stevig in kan zetten. Ze is scherp, doortastend en heeft een helder doel voor ogen.
Als hondentrainer maak ik wel vaker vergelijkingen tussen hond en mens en zou bij haar eerder aan een Bordercollie denken; vriendelijk uiterlijk, doeltreffend, graag werken voor de opdrachtgever, rechtvaardig en bijzonder intelligent.
Vanuit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat je bij mr. Molenaar in goede handen bent en met vertrouwen de rechtszaal kan betreden. Tot nu toe heeft ze mij met succes vertegenwoordigd en ik beveel haar dan ook van harte aan.

Oud

Marina heeft mij uitstekend bijgestaan bij het laten aanpassen van de alimentatie. Ze had goede tips over een belastingteruggave en de manier waarop we dingen zouden aanpakken. Marina reageerde altijd snel op vragen en hied de regie. Haar hulp heeft mijn vertrouwen in advocaten weer hersteld.

J. van Dok

Ik ben prima bijgestaan door Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators en ik vind mr. Molenaar een top advocaat.