Referenties

Geraldine Macqueron, Landsmeer

Wat ik van Molenaar & Hermes advocaten vind? Het gevoel van een klein kantoor waar je niet als een nummer maar als een mens behandeld wordt met de kracht van een groot kantoor met verstand van juridische zaken. Professioneel, Integer en zeer goed in “omdenken”. Chapeau!

Ron Prins, Schoorl

Nadat Marina had besloten om een eigen kantoor te starten, heb ik geen moment getwijfeld om met haar mee te gaan als haar client. Mijn echtscheidingszaak, die zeer ingewikkeld is, wordt door Marina bijzonder goed voorzien van adviezen. Ze heeft een hoog kennis niveau, ze heeft een duidelijk plan en boekt zeer goede resultaten. De communicatie is zeer goed; het verkrijgen van rechtstreeks contact met Marina is geen enkel probleem en de facturering is netjes en zeer goed onderbouwd, kortom ik ben zeer tevreden.

Anoniem

Via het juridisch loket ben ik doorverwezen naar Molenaar & Hermes Advocaten & Mediators. Daar kreeg ik goede deskundige hulp, snel, menselijk maar toch zakelijk. Top team!

Annemieke Smit, Nieuwe Niedorp

Ik ben zeer tevreden over het advocatenkantoor Molenaar & Hermes. Zij zijn zeer deskundig op het terrein van echtscheidingen heb ik ervaren. Meerdere keren ben ik met mijn advocaat bij de Rechtbank geweest en zij heeft voor mij het maximale er uit gehaald. Zij bewaken het proces goed en verstrekken de juiste informatie. Ik zal anderen zeker aanraden voor hun te kiezen!

F.J. Touboul, Gouda

Wij zijn groot-pleegouders met voogdij. Mevrouw mr. Seen heeft ons geweldig bijgestaan in een complexe rechtszaak die de Raad van de Kinderbescherming (RvdK) in opdracht van de gemeente aanspande. Mede door haar heldere betoog werden zowel de RvdK als de Gecertificeerde Instelling (GI) door de jeugdrechter in Den Haag op de vingers getikt en wonnen wij de zaak glansrijk.
De zaak handelde over uithuisplaatsing en OTS van een jeugdige. Deze jeugdige was door een GGZ-diagnosefout en verkeerde (anti-revaliderende) psychiatrische behandeling in crisissituaties beland. Onze gemeente had niet de intentie om de door ons afgedwongen second-opinion af te wachten en heeft ons in een drangtraject gemanoeuvreerd waarmee de GI en de RvdK overijverig aan de slag gingen. Lopende het proces werd de ware diagnose (ASS) vastgesteld. Hier hadden de RvdK en de GI blijkbaar geen boodschap aan maar daar dacht de rechter heel anders over.
Wij hebben mevrouw mr. Seen ervaren als een geduldige, toegankelijke en vriendelijke advocaat die niet alleen kennis van zaken heeft maar bovendien analytisch en pragmatisch is. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Niet voor niets hebben wij een advocaat op 110 km afstand van ons woonadres uitgekozen!

Samir Jabairi, Zuid-Scharwoude

Door omstandigheden was ik genoodzaakt mijn alimentatiezaak bij een andere advocaat onder te brengen. Dit werd mevrouw Seen van Molenaar & Hermes Advocaten. Mevrouw Seen heeft in een zeer korte tijd mijn dossier tot zich genomen en vervolgens is zij zeer voortvarend te werk gegaan. Hierbij werd de tegenpartij flink onder druk gezet en heeft zij ook het eigen dossier in no time gecomplementeerd met ontbrekende stukken. Het resultaat van haar inspanningen is dat ik nu nog maar een fractie van de “oude” alimentatie hoef te betalen. Complimenten zijn op zijn plaats voor de snelheid en doortastendheid van de aanpak van mevrouw Seen.