Referenties

Johan Kromhout v/d Meer, Groot-Ammers

Mr. Marina Molenaar heeft mij juridisch bijgestaan binnen het familierecht, herberekening partner- en kinderalimentatie. Ik kan haar zeer aanbevelen. Waarom? Deze vraag zal ik beantwoorden.
Mr. Molenaar is betrokken, geduldig, bedachtzaam, vriendelijk en professioneel zeer goed in haar werk. Zij is accuraat en snel in het geven van haar reactie op de zaak. Dit duurt geen dagen of weken. Als je haar op kantoor bezoekt neemt ze de tijd voor je. Waar nodig stelt ze je gerust. Marina is briljant in het verwoorden en samenvatten van je zaak. Ook richting de tegenpartij. Haar adviezen zijn goed en verstandig om op te volgen. Stoppen als je zaak weinig of geen perspectief meer heeft. Scheelt je ook in de kosten. Heeft kennis van je dossier, ook als je haar een jaar na de laatste ontmoeting weer nodig hebt. Een top juriste!

Rob Zwikker

Ik ben door mevrouw L. Hermes, vanuit een moeilijke (bijna onmogelijke ) positie op een vakkundige en menselijke manier bijgestaan. Door haar kundigheid en professionaliteit is er een maximaal resultaat behaald waar alle betrokken partijen tevreden over zijn. Ik had mezelf geen betere advocaat kunnen wensen en kan deze advocaat dan ook aan iedereen aanbevelen.

Ron Schumacher, Noord-Scharwoude

Marina heeft mij bijgestaan in de zwaarste periode van mijn leven. Door de vechtlust maar ook de mentale steun om helder te blijven denken is Marina in deze tijd mijn steun en toeverlaat geweest. Door Marina heb ik mijn kinderen nog en ben ik nu een gelukkig man.

Jeff K, Amsterdam

Luella heeft heel goed aangevoeld wat voor mij belangrijk was en ik heb haar ervaren als een zeer goede partner met het juiste advies. Het ging mij namelijk niet om zo min mogelijk salaris betalen, maar dat zaken moet blijven kloppen: recht is recht en krom is krom. Luella, ontzettend bedankt voor je rol en het inzetten van je expertise. Voor mij een stimulans om je aan te bevelen bij mijn klanten en je neer te zetten als een daadkrachtige expert die de belangen van een ondernemer goed snapt en zeer pragmatisch en oplossingsgericht aan het werk gaat.

Geraldine Macqueron, Landsmeer

Wat ik van Molenaar & Hermes advocaten vind? Het gevoel van een klein kantoor waar je niet als een nummer maar als een mens behandeld wordt met de kracht van een groot kantoor met verstand van juridische zaken. Professioneel, Integer en zeer goed in “omdenken”. Chapeau!