Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude

Rechtsgebieden

Onze advocaten

 • Luella Hermes

  Advocaat | Arbeidsrechtspecialiste

  Zoekt u een echt goede arbeidsrecht specialist?

  Zoek dan niet verder. Luella is zeer ervaren, doortastend en weet waar ze over praat.

  Luella is een gepassioneerd advocaat en mediator. Met haar bevlogenheid haalt zij het maximale uit elke zaak. Als specialist arbeidsrecht staat zij werkgevers, werknemers, ambtenaren en overheden op deskundige wijze bij. Maar ook op andere rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en familierecht is zij goed in wat zij doet.

  Jeff K, Amsterdam

  Luella heeft heel goed aangevoeld wat voor mij belangrijk was en ik heb haar ervaren als een zeer goede partner met het juiste advies. Het ging mij namelijk niet om zo min mogelijk salaris betalen, maar dat zaken moet blijven kloppen: recht is recht en krom is krom.

 • Marina Molenaar

  Advocaat | Familierechtspecialiste

  Familierecht dat is een vak! Een vak dat Marina uitstekend beheerst.

  Marina is één van onze familierechtspecialisten.

  Marina is een slimme, scherpzinnige advocaat en mediator. Marina heeft verstand van cijfers, het geen essentieel is voor alimentatietekenen en verdelingen.

  Zij staat veelvuldig ondernemers bij in een familiekwestie of bij de ontvlechting van een onderneming. Maar ook op andere rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en incasso’s is zij goed in wat zij doet.

  Bert Wilms, Castricum

  Ter zake kundig, oprecht sympathiek, begripvol doortastend en oplossingsgericht. Zo heb ik Marina Molenaar leren kennen in een 2,5 jaar durende echtscheidingsprocedure. Top Familierecht advocaat.

 • Yvette Seen

  Advocaat | Familierechtspecialiste

  Yvette Seen is onze andere familierechtspecialiste.

  Yvette heeft veel verschillende rechtsgebieden gedaan, maar haar hart verloren aan het familierecht.

  Yvette is een toegankelijke en betrokken advocaat en mediator, die bovendien Nederlands, Frans, Duits, Engels en Luxemburgs spreekt. Voor een ingewikkelde echtscheiding, alimentatieprocedure, omgangszaak of gezagskwestie draait zij haar handen niet om. Ook voor jeugdzaken als ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing bent u bij haar aan het goede adres. Maar ook op andere rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, verbintenissenrecht en bestuursrecht is zij goed in wat zij doet.

  F.J. Touboul, Gouda

  Wij zijn groot-pleegouders met voogdij. Mevrouw mr. Seen heeft ons geweldig bijgestaan in een complexe rechtszaak die de Raad van de Kinderbescherming (RvdK) in opdracht van de gemeente aanspande. Mede door haar heldere betoog werden zowel de RvdK als de Gecertificeerde Instelling (GI) door de jeugdrechter in Den Haag op de vingers getikt en wonnen wij de zaak glansrijk.

  Wij hebben mevrouw mr. Seen ervaren als een geduldige, toegankelijke en vriendelijke advocaat die niet alleen kennis van zaken heeft maar bovendien analytisch en pragmatisch is. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Niet voor niets hebben wij een advocaat op 110 km afstand van ons woonadres uitgekozen!

 • Maartje Melissen

  Advocaat Familierecht, Strafrecht, Arbeidsrecht

  Maartje is bevlogen op diverse rechtsgebieden, waaronder famiierecht, strafrecht en arbeidsrecht.

  Maartje hanteert een professionele, menselijke benadering. Betrokken, rechtvaardig en no-nonsense zijn de drie belangrijkste punten die Maartje nastreeft in haar rol als advocaat. Hoewel de juridische aspecten voorop dienen te staan in zaken vindt Maartje dat ook de persoonlijke belangen duidelijk moeten meewegen.