Parenting Coordination

De trappen van het gerechtsgebouw oplopen om daar je verhaal te doen wil eigenlijk niemand, zeker niet als je samen kinderen hebt. Maar wat als je er nou echt niet samen uitkomt? Weet, dat zelfs dan nog niet alle hoop verloren is en er een alternatief is voor de rechtbank.

Wat als je tóch nog iemand treft die met verstand van zaken niet alleen aanhoort en adviseert, maar ook zaken vlot kan trekken? Iemand die knopen door kan hakken en zorgt dat er rust komt voor iedereen. Marina is zo iemand. Zij is, met een duur woord, gecertificeerd Parenting Coordinator*. Als je hiervoor kiest, dan volgt eerst een kort gesprek op kantoor met jullie als ouders. Want misschien lukt het met een beetje hulp toch om samen een beslissing te nemen. Lukt dat niet? Dan kan Marina in eenvoudige kwesties een bindend advies geven waar jullie je aan moeten houden. Is er toch meer nodig omdat de zaken waar jullie niet uitkomen wat ingewikkelder zijn? Dan doet Marina verder onderzoek en volgt daarna een advies hoe jullie dit kunnen oplossen. Aan dit advies hoef je je niet te houden, maar de ervaring leert dat de meeste mensen dit wel doen. Zo voorkom je een langdurige en dure procedure bij de rechtbank.

Heb je vragen?

Kom dan langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur), bel ons (0226-748048) of stuur jouw vraag via het contactformulier.

* Meer algemene informatie is hier te vinden.