Ondernemingsrecht

Een oerwoud aan regels en verplichtingen… Als ondernemer heb je hier nu eenmaal mee te maken, of je het nou leuk vindt of niet. Eerlijk? Voor veel ondernemers is het een ver-van-hun-bed-show, totdat ze er heel direct mee te maken krijgen. Gelukkig zijn wij er dan nog. Want wij vinden het wél leuk om al die regels door te spitten en mogelijkheden te ontdekken die het beste zijn voor je bedrijf.

Molenaar & Hermes zijn niet alleen advocaten, maar ook ondernemers. Zij snappen dus als geen ander waar je mee te maken hebt of kunt krijgen. Onze stelregel: kun je problemen voorkomen, dan moet je dat zeker niet nalaten. Het opstellen van een juridisch dichtgetimmerd contract of overeenkomst kan een hoop ellende schelen. Het zal niemand verbazen dat wij dat heel graag, snel en vakkundig kunnen doen.

Heb je een conflict met een opdrachtgever of zakenrelatie; aarzel niet en klop bij ons aan. Onze kennis van de wet en realistische kijk op de praktijk helpen je om te bepalen wat verstandig is en welke stappen je zou kunnen nemen.

Voor vragen?
Kom langs op ons gratis inloopspreekuur (donderdag 10-12 uur),  bel ons (0226-748048) of stuur jouw vraag via het contactformulier.