Advocaten

Luella
Hermes

Luella is een doortastend type. Zij neemt geen blad voor de mond en weet het maximale uit elke zaak te halen. Met haar grote dossierkennis, een brok aan ervaring en haar energieke uitstraling heeft zij al een voorsprong op de tegenpartij. Luella is een levensgenieter, maar wel één die met beide benen op de grond blijft staan. Ter zake kundig en bevlogen overtuigt zij menig rechter van haar juridisch gelijk. Zij strijdt voor de eerlijke zaak en is altijd doelgericht. Mocht ‘winnen’ geen haalbare kaart zijn, dan zal ze dat ook tegen haar cliënt zeggen. Een motto dat trouwens ook voor de andere advocaten van Molenaar & Hermes geldt.

>> Nader kennismaken?

Marina
Molenaar

Marina houdt niet van verliezen. Sterker nog: het komt niet in haar woordenboek voor. In haar vak betekent het dat zij alles op alles zal zetten om een zaak te winnen. Zij mag zich graag vastbijten in dikke dossiers en ingewikkelde kwesties. Marina is slim en scherpzinnig en laat zich de kaas niet van het brood eten. Een goed pleidooi schrijven dat van alle kanten klopt, is wat zij het liefste doet. Je zou haar daar bij wijze van spreken ’s nachts voor wakker kunnen maken.

>> Nader kennismaken?

Maartje
Melissen

De meeste advocaten hebben een voorliefde en/of talent voor één rechtsgebied en maken daar hun specialisatie van. Doordat zij letterlijk alles daarvan weten, kunnen zij zich helemaal in zo’n zaak vastbijten. In de praktijk van M&H zijn dat vooral familie- en arbeidszaken. En wat blijkt? Maartje is een kei in allebei. 

>> Nader kennismaken?